0476 - 68 49 46

Kine Persoons

Therapeutisch centrum voor neuromotorische revalidatie

Onze kinepraktijk is gespecialiseerd in efficiënte therapieën voor complexe neurologische aandoeningen. Door stelselmatig te zoeken naar de échte onderliggende oorzaken van de klachten, slagen wij erin de meest doelmatige behandeling toe te passen die u vooruit helpt of uw situatie draaglijker maakt.
Wij kijken naar de volledige mens, niet enkel naar de symptomen, en benutten daarom ook de expertise van deskundigen in andere vakgebieden. Die multidisciplinaire aanpak met logopedisten, ergotherapeuten, psychologen… helpt u maximaal vooruit. En dat is wat telt.

Kine Persoons: de praktijk
Kine Persoons: de praktijk
Kine Persoons: de praktijk

Onze therapieën richten zich onder meer op:

  • Cerebrovasculaire aandoeningen
  • Herstel na hersentumor
  • Multiple sclerose
  • Ruggenmergaandoeningen (myelopathieën): zowel traumatische letsels (zoals dwarslaesie) als niet-traumatische letsels
  • Neuromusculaire aandoeningen: spinale spieratrofie (o.a. ALS, Kugelberg-Welander), aantasting van de wortels en de zenuwen (o.a. syndroom van Guillain-Barré), ziekte van de neuromusculaire overgang, myopathieën
  • Ziekte van Parkinson en andere piramidale aandoeningen

Kine Persoons werkt tegen RIZIV-tarieven. Alle teamleden zijn geconventioneerd.

Zo ervaren onze patiënten ons

“Al bijna vijftien jaar kom ik elke week langs bij Annemie of een van haar collega’s. En ook al weet ik dat ik nooit weer echt ‘de oude’ kan worden, toch voel ik telkens weer een vooruitgang. Soms fysiek, maar altijd mentaal.”

Georges