0476 - 68 49 46

Kine Persoons

Therapeutisch centrum voor neuromotorische revalidatie

U kan voor uw revalidatie en neuromotorische begeleiding rekenen op een hecht team van vijf jonge, enthousiaste en bekwame dames. Gepassioneerd door ons vak, maar vooral door onze patiënten. Onze groepspraktijk biedt u aanzienlijke voordelen

  • Snelle start van uw therapie: geen lange wachttijden of –lijsten
  • Altijd een specialist paraat: geen onderbrekingen in uw therapie
  • Multidisciplinaire aanpak met vertrouwde deskundigen in tal van medische disciplines
  • Nauwe samenwerking met de Neuro-afdelingen van UZ Gasthuisberg en UZ Pellenberg

Het team

Annemie Persoons
Annemie Persoons

Professionele ervaring: Master in de motorische revalidatie en de kinesitherapie. Specialisatie: neuromotorische revalidatie. Richtte Kine Persoons op in 1999, na ervaring in acute neuromotorische revalidatie (UZ Gasthuisberg) en revalidatie na cerebrovasculaire aandoeningen (UZ Pellenberg).

Mijn liefde voor het vak: “De behandeling van neurologische aandoeningen is een werk van lange adem. Voor mijn patiënten, maar ook voor hun omgeving. Hun doorzettingsvermogen geeft mij telkens weer een enorme boost.”

Mijn passie voor het leven:“Wat zou dat anders kunnen zijn, dan mijn twee prachtzoontjes?”

Lieve Baetens
Lieve Baetens

Professionele ervaring: Master in de motorische revalidatie en de kinesitherapie. Specialisatie: neuromotorische revalidatie. Sinds 2009 bij het team van Kine Persoons. Vervolmaakte zich met een cursus lymfedrainage volgens Leduc (2011) en een basisopleiding bobath voor volwassenen (2012)

Mijn liefde voor het vak: “Het is fantastisch om te zien hoe je soms na 2 jaar therapie nog steeds nieuwe doelen voor je patiënt kunt behalen. Ook al is dat soms op een verminderd motorisch niveau. Omdat ik heel wat huisbezoeken doe bij patiënten die langdurig worden behandeld, weet ik uit ervaring dat dit een groot verschil betekent in hun dagelijkse leven en dat van hun naasten.”

Mijn passie voor het leven:“Ik zie veel meer dan vroeger de schoonheid van simpele, kleine dingen in het leven. Vaak maak ik vrienden daarop attent, wanneer ik vind dat ze te weinig relativeren. Als je veel in contact komt met patiënten met neurologische ziekten, besef je maar al te goed dat het allemaal veel erger kan zijn.”

Marike Odeyn
Marike Odeyn

Professionele ervaring: Master in de motorische revalidatie en de kinesitherapie. Specialisatie: neuromotorische revalidatie. Sinds 2013 bij het team van Kine Persoons.

Mijn liefde voor het vak: “Bestaat uit de afwisseling die het biedt: steeds weer zoeken naar haalbare doelstellingen, oplossingen dit rekening houdend met de persoonlijke inbreng en belangen die de patiënt aanreikt.”

Mijn passie voor het leven: “Sport en lichaamsbeweging zijn voor belangrijk . Dit werkt niet alleen aanstekelijk maar bracht mij ook tot het inzicht dat het bereiken van een resultaat vaak een lange weg is die veel doorzettingsvermogen en moed vergt.”

Lisa Vochten
Lisa Vochten

Professionele ervaring: Master in de motorische revalidatie en de kinesitherapie. Specialisatie: neuromotorische revalidatie. Sinds 2014 bij het team van Kine Persoons. Vervolmaakte zich met een basisopleiding bobath voor volwassenen (2015).

Mijn liefde voor het vak: “Het in contact komen met de mensen en ze kunnen helpen zijn mijn drijfveren. Het is een must om negatieve ervaringen te kunnen ombuigen naar iets positief, al is het maar iets kleins. Dit geeft mij voldoening waar ik echt van kan genieten, zelfs wanneer ik thuiskom! Mijn grootste kracht is het kunnen luisteren en samen voor iets gaan!”

Mijn passie voor het leven: “Ik geniet van het leven en ik besef hierbij ook dat we het niet altijd moeten zoeken aan de uiterste uiteinden van de wereld. Afspreken met vrienden en familie, het gezellig maken doe ik dan ook super graag!”